keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Tuulensuussa

Yippee ki-yay! Ehdin jo harmitella että joudun taas kuvailemaan tuolla rikkinäisellä Ixuksella, mutta tulivat heti Canonilta vastaan asiassa.

Vaikka näitä ei pitkäaikaislainassa voikaan pitää, saan tällä viikolla pariksi viikoksi käyttööni PowerShot G1 X:n joka on Canonin tuotevalikoimassa parhaasta päästä oleva digipokkari. Mielenkiinnolla odotan sen saapumista, ehkä jo viikonlopuksi. Onpa ihan superhelmi lafka! Aina olen ollut itse ostamiini tuotteisiin tyytyväinen ja nyt pääsee sitten testailemaan ja samalla hyödyntämään blogiinkin eri tuotteita. Tämä on sellainen Win Win-tilanne :)



Vielä kuitenkin pari vanhalla Ixus 100 IS:llä otettua kuvaa teille. Eilen oltiin nimittäin synttäreiden kunniaksi syömässä Gastropub Tuulensuussa.

Koska oli ilta, ajattelin napostella jotakin pientä oluen lomassa, mutta tulinkin tilanneeksi niin hurjan määrän ruokaa että jouduin vyörymään lopulta ravitsemusliikkeestä ulos :) Olut oli muuten aivan loistava kausituote siellä, müncheniläisen Hacker-Pschorrin Oktoberfest-Märzeniä.



Ruuaksi valitsin 'Viinilautasen' (vaikkakin join olutta), sillä rakastan Camembertiä kuten Brietäkin. Tilasin myös maalaislohkoperunoita ja Le Beurre Gall-voilla siveltyjä paahdettuja patonkeja. Viinilautasella oli marinoitua kesäkurpitsaa, goudaa, camembertia, oliivia ja patonkiviipaleita. Melko hiilihydraattipitoinen, mutta todella herkullinen iltapala kuitenkin.



Tuulensuussa olin käynyt vain kerran aiemmin, maistelemassa hyviä juustoja, siidereitä, ja shampanjaa. Lista on laaja ja monenlaista pääruokavaihtoehtoakin jäi vielä kokeilematta. Tämän kokemuksen perusteella suosittelen ehdottomasti paikkaa joko oluenmaisteluun ja lomassa pieneen naposteluun tai vastaavasti menemään pääasiassa syömään ja kokeilemaan jotakin laajasta lämpimien ruokien listasta.

Nyt on sauna lämmin, kaverin kanssa saunotaan ja tehdään hetkeksi maailmasta parempi paikka :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.